Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Forme
Imagine
FormeFormeForme
Termeni și Condiții / Politica de confidențialitate Business Continuity Consulting S.R.L.
AcasăDespre noiViziuneCertificăriConfidențialitateServiciiGDPRContinuitatea afaceriiManagementul riscurilorEvaluare riscuri la securitatea fizicăEvaluare riscuri de incendiuProiectare sisteme de securitateAudit de securitate ITTeste de penetrareInfrastructură ITSisteme integrate de managementConsultanță OMFP 946Protecția informațiilor clasificateSoluțiiInfrastructură ITVerificarea calității codurilor de bareSoftwareStarCaptureStarCapture MobileERAASSISTOReferințeContact
BCC1.jpgForme
1. Politica prelucrării datelor cu caracter personal Business Continuity Consulting S.R.L. este operator autorizat pentru prelucrarea datelor personale (nr. notificare 31425 din 25.04.2014), în conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, precum și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Business Continuity Consulting S.R.L. în calitate de autor, propietar și administrator al www.bc-consulting.ro și www.securitate-strategica.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care acceseaza site-urile web în vederea cererii de ofertă online. În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 și ale Legii nr. 506/2004, Business Continuity Consulting S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate. Societatea noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site- urilor www.bc-consulting.ro și www.securitate-strategica.ro, așa cum prevăd dispozițiile legale. În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opoziție (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justiției (art.18).
Orice informație furnizată de Dvs. va fi considerată și va reprezenta consimțământul Dvs. expres că datele Dvs. personale să fie folosite de Business Continuity Consulting S.R.L. în conformitate cu scopurile menționate mai jos. Dacă doriți că datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteți contacta / notifica oricând utilizând datele de contact existente pe site-uri. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați. 2 Definiții Date cu caracter personal: Orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Stocarea: Păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese. Operator: Orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. 3 Scopul colectării datelor
  • oferirea serviciilor solicitate de Dvs.;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ați comandat în sistem on-line și a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • pentru activități specifice departamentului Resurse Umane, în situația în care sunteți interesați să faceți parte din echipa Business Continuity Consulting S.R.L. și ați trimis un CV, către departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.
Business Continuity Consulting S.R.L. nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră (informații personale sau informații opționale) fără acordul dumneavoastră, cu excepția cazului în care avem convingerea, de bună credință, că legislația ne impune acest lucru sau că acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietății societății noastre. 4 Securitatea datelor colectate și procesate Business Continuity Consulting S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici stricte aplicate salariaților și colaboratorilor, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate și procesate conform prevederilor legale în vigoare. Echipamentul de tip server pe care sunt găzduite site-urile web prin intermediul căruia colectăm date cu caracter personal este protejat atât la accesul fizic cât și la accesul de la distanță (limitat), fiind instalat într-un centru de date și supus periodic unui audit de securitate. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.
Forme
Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal